Sommar & Sol och allt annat

Off topic: SAS eller Norweigan?

2018-09-14 22:21 #0 av: [Stardew]

Ska flyga till Kalifornien (SF) har åkt flera gånger direktflyg med norweigan till oakland(sf) vilket vart smidigt- SAS har ett byte i danmark, men ingen hemsk tidskillnad har hört SAS ska ha mer i priset vara säkrare och bättre rent generellt? Vad rekommenderar ni, SAS eller norweigan?

Anmäl
2018-09-15 04:13 #1 av: Hera

Säkrare hur? Och vad menar du med "ska ha mer i priset"?

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2018-09-15 13:31 #2 av: [Stardew]

Ingen aning jag googlade o de stod så, sedan vet jag av erfarenhet att norweigan ofta är sena men vill gärna ha personliga svar vad folk tycker

Anmäl
2018-09-16 12:13 #3 av: IdaSoren

Vet inte exakt vad som gäller när man flyger till USA, men generellt så brukar ju ett incheckat bagage ingå i biljettpriset med SAS, medan det blir en tilläggsavgift på norwegian. Det går ju att räkna på om det blir någon prisskillnad och hur stor i sådana fall. I övrigt skulle jag säga att de är likvärdiga, det finns absolut inget som säger att det ena bolaget är säkrare än det andra. Jag flyger oftast med SAS.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.