Inredning och design

Beko torktumlare

2014-07-05 21:18 #0 av: CelsiusT

Någon som är bekant med märket Beko? Vi funderar på att köpa en torktumlare från dom då den verkar väldigt prisvärd (billigast av dom som uppfyller alla våra krav) men har aldrig hört talas om märket innan. Så tänkte höra om någon haft någon maskin från Beko och isf hur den var?

Medarbetare på westernridning.ifokus

Anmäl
2014-07-07 09:23 #1 av: Jalking

Beko är ett turkiskt märke. Jag har ingen personlig erfarenhet av det, men jag känner en kille som reparerar vitvaror. Jag frågade honom en gång om Beko när jag skulle köpa en liten frys. Han menade att det inte är sämre än andra märken i de lägre prisklasserna. (Det fanns dock ingen Bekofrys med rätt mått för mig.)

Anmäl
2014-07-07 11:38 #2 av: CelsiusT

#1 Okej, det låter ju bra. Det är ju en budgetmaskin så man kan väl inte förvänta sig för mycket, men om man jämför funktionerna och teknisk information så var den grymt mycket bättre än alla andra i sin prisklass. Så om den bara håller hyfsat bra så är den ju väldigt prisvärd. Har beställt den nu, så får se hur den är.

Medarbetare på westernridning.ifokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.