Inredning och design

Skymma hål i badrumsväggarna

2014-03-10 18:04 #0 av: [Älskamig]

Hej!

Jag har flyttat till en liten etta. Jag trivs och så. Men den är rätt sliten, och det syns på toaletten främst. Jag bytte ut spegeln som var på plats när jag flyttade in, till en annan som jag hade med mig, för att göra det mer hemtrevligt. Dock vart det 4 hål där spikarna suttit innan, vilket inte alls blev snyggt runt spegeln. :/ 

Jag vet inte om ni har några tips & idéer på vad man skulle kunna göra för att skymma dem? Kan se om jag kan posta en bild... Ser inte alls kul ut :(

Får inte spackla igen dem, så tänkte på tavlor eller nåt? 

Anmäl
2014-03-12 13:22 #1 av: Frida

Varför får du inte spackla igen dem? Ska gamla spegeln tillbaka när du flyttar så är det ju bara att sätta upp den på samma plats igen. Är den då fastsatt med spik är det inte det lättaste att få den att sitta fast i samma spikhål ändå.

Värdinna på Fantasy
Medarbetare på World of Warcraft

Anmäl
2014-03-12 18:01 #2 av: Lill-Kisse

I våtutrymmen får det inte finnas några öppna hål i väggar och golv p g a mögelrisk. Spackel duger inte. Därför rekommenderas man att fylla hål med silikon. Det måste du absolut göra.

Sedan kan du sätta någon liten självhäftande plastbit över, om du tycker att det ser bättre ut.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.