Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu Senaste inläggen

Bygga & Renovera Ekonomi & juridik Inredning och design Sommar & Sol och allt annat Teknik & Media Växter & Trädgård
Sommar & Sol och allt annat

Dålig lukt i lägenhet, hur ska man få bort det?

2015-06-01 23:56 #0 av: [Hinata]

Jag har en ganska liten lägenhet jag brukar vara noga med att hålla det någorlunda städat visst det är lite damm i hörnen och så (men inget jag bryr mig så mycket om) men nu till saken dem senaste veckorna har det kommit en lukt, det luktar lite fränt och surt i varje fall ingen trevlig lukt jag har vädrat ut varje dag och skurat med såpa på typ varenda ställe jag kan komma på har försökt att leta om något kan ligga och lukta men hittar ingenting. Det är frustrerande för hur mycket jag än städar så luktar det. Jag vet inte om det finns något knep för att få bort dålig lukt? tar tacksamt emot tips!

Anmäl
2015-06-02 01:07 #1 av: VildaVittra

När skurade du ur vattenlåsen senast? 

Vad hjälper det mig om jag hatar dig? Det rör dig inte i ryggen – men jag mår dåligt. Så, medvetet eller omedvetet så gör jag inte det.- Hédi Fried, överlevande från Auschwitz

Anmäl
2015-06-02 11:49 #2 av: [Hinata]

#1 Har ej gjort det faktiskt, skurar man bara vanligt där? läste nu att man kunde hälla bikarbonat & ättika/ättiksyra ner där?

Anmäl
2015-06-02 13:46 #3 av: VildaVittra

#2 Öppna dom istället, det finns trevligheter i dom som inte går bort annat än med handkraft. 

Vad hjälper det mig om jag hatar dig? Det rör dig inte i ryggen – men jag mår dåligt. Så, medvetet eller omedvetet så gör jag inte det.- Hédi Fried, överlevande från Auschwitz

Anmäl
2015-06-02 18:51 #4 av: signemo

Sätt sen ut burkar med bakpulver lite varstans

Var rädda om varandra

Anmäl
2015-06-02 22:53 #5 av: Jalking

Säger som #1: Vattenlåset!
Jag trodde nästan att jag började få fuktskador här hemma för några år sen. Det luktade unket, surt och murket. Kom sen på att jag borde kolla vattenlåset i duschen (som sitter jäv... illa till under duschkabinen). Efter att ha gjort rent det var lukten borta!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.