Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu Senaste inläggen

Bygga & Renovera Ekonomi & juridik Inredning och design Sommar & Sol och allt annat Teknik & Media Växter & Trädgård
Inredning och design

Ljusstakar och krukväxter, plats?

2014-11-25 21:35 #0 av: wingren

Jag har ett litet problem och tänka kolla lite hur ni andra här gör. Har massa krukväxter och vet inte hur jag ska få plats med ljusstakarna man tar fram nu till jul, så hur gör ni? Att trycka ihop allt är det enda jag kan komma på men det blir ju inte så snyggt :/ Känns inte så kul att slänga växterna heller.. Hoppas på att någon har tips iaf ^^. Tack på förhand

Anmäl
2014-11-25 21:57 #1 av: VildaVittra

Knyt makramehållare av snören och häng upp blommorna i fönstret. 

Vad hjälper det mig om jag hatar dig? Det rör dig inte i ryggen – men jag mår dåligt. Så, medvetet eller omedvetet så gör jag inte det.- Hédi Fried, överlevande från Auschwitz

Anmäl
2014-11-25 22:44 #2 av: Lill-Kisse

Eftersom det är så mörkt i december, gör det inget att flytta några krukväxter från fönstren den korta tiden. Det kan se riktigt snyggt ut att samla en grupp krukväxter på ett litet  sidobord en bit från fönstret. 

Anmäl
2014-11-25 23:50 #3 av: kattöga

Badrummet, jag gillar att ha växter på golvet, utmed väggar eller i hörn, på pallar, byråer/bänkar, på bokhyllan eller andra och gärna oväntade ställen. Till jul kan det också vara mysigt att samla plantor en korg (eller flera),, det blir som julgrupper även om växterna inte är traditionella julblommor! Korgarna kanske blir lättare att placera eller hänga upp..... Har du gardinstänger som är täckta av en "hylliknande list" (vet inte vad dom heter) kan växter placeras ovanpå den. Eller göra ett temporärt hyllplan ovanpå gardinstängerna. Göra plats i hatthyllan i hallen? I bokhyllan? Har du trappa i bostaden är det vackert med växter på ytterändarna av trappstegen.

Tänk vad mycket spännande man kan lära sig, när man inser att man inte är så smart som man har trott!    /   Catta-Y

Meeow! 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.