Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu Senaste inläggen

Bygga & Renovera Ekonomi & juridik Inredning och design Sommar & Sol och allt annat Teknik & Media Växter & Trädgård
Ekonomi & juridik

Anmäla intresse för annan lägenhet

2014-09-19 21:08 #0 av: Blanksteg

Hej!

Jag har en väldigt dum fråga som jag egentligen vet svaret på, men jag är så himla nojig att jag måste bara få svaret bekräftat.

När man hyr en lägenhet av ett fastighetsbolag, visst är det så att om man anmäler intresse för en annan lägenhet som bolaget hyr ut så kan inte ens nuvarande hyreskontrakt sägas upp bara för att man anmält intresse? Det är väl när man fått erbjudande om lägenheten och tackat ja som man själv då säger upp sin nuvarande lägenhet?

Anmäl
2014-09-19 21:15 #1 av: VildaVittra

För att säga upp nuvarande kontrakt så måste du skriva under ett dokument, så nej, du kommer inte bli av med din nuvarande bostad. 

Vad hjälper det mig om jag hatar dig? Det rör dig inte i ryggen – men jag mår dåligt. Så, medvetet eller omedvetet så gör jag inte det.- Hédi Fried, överlevande från Auschwitz

Anmäl
2014-09-19 21:28 #2 av: Blanksteg

Ok, tack! Det skulle ju vara väldigt konstigt om man skulle kunna bli av med bostaden om man bara anmält intresse, i så fall skulle ju en massa människor plötsligt bli hemlösa :P

Nej fy, jag måste sluta låta nojan gå utöver mitt förnuft.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.