Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu Senaste inläggen

Bygga & Renovera Ekonomi & juridik Inredning och design Sommar & Sol och allt annat Teknik & Media Växter & Trädgård
Teknik & Media

LED, TFT O Plasma TV

2014-03-17 20:34 #0 av: m2studio

Vänligen Släng inte eran TV i Stockholms-Län.

Jag kan hämta eran trasiga eller gamla TV som ni inte har någon användning av dem.

Jag undervisar elektronik reparationer till ungdomar i T.F. föreningen och behöver material utan kostnad.

Detta gäller alla modell LED, TFT och Plasma TV och inte dator skärmar.

Ni skickar en pm och jag lämnar min telefonnummer eller email.

Tack på förhand 


Jag tror på många saker som inte syns. Ha öppen sinne.

Vi tror, ser,hör och mm, men vi förstår ej i vilken värld vi lever.

Anmäl
2014-03-17 21:30 #1 av: Gahella

Vilken bra idé! Gamla tjocktv:n då, vill du ha dem med?


Anmäl
2014-03-18 09:23 #2 av: m2studio

Nej min vän,

Vi har inte plats att lagra deras komponenter för vidare utbildning.

Vi kan reparera eran TV också för er själva och ni inte betalar för själva reparation utan ungdomar lär sig reparera och om vi inte har extra komponenter då ber vi om komponent kostnad mot uppvisning av original inköps fakturan.

Jag tror på många saker som inte syns. Ha öppen sinne.

Vi tror, ser,hör och mm, men vi förstår ej i vilken värld vi lever.

Anmäl
2014-03-18 14:35 #3 av: Gahella

Det va synd Skämtar

Vilken service ni bjuder på, och en bra winwin-situation ser jag det som.

Tack för det, då vet jag vem jag ska vända mig till om jag behöver Glad


Anmäl
2014-03-19 00:21 #4 av: m2studio

Alltid välkomna ni är mina vänner 

Jag tror på många saker som inte syns. Ha öppen sinne.

Vi tror, ser,hör och mm, men vi förstår ej i vilken värld vi lever.

Anmäl
2014-03-19 00:32 #5 av: m2studio

Ett par råd till er men kanske ni redan vet vad jag ville prata om.

1 - Lågenergi lampa: Snål förbrukare, lite dyrare med själva köpet, startar långsam och värst av allt sänder ett speciell frekvens som är skadligt för oss människor enligt studier och skadlig för känsliga elektroniks apparater som tar emot frekvensen och får problem senare så som TV, ipad kanske och radio och mm.

Så bästa lågenergi lampa är LED , lite dyrare men lång livs längd och inga dåliga utskicka av skadliga frekvenser.

Vanliga glödlampor förbrukning är 20% ljus och 70% värme 10% felström som total 80% GER INGA LJUSHET till oss.


Jag kan kompletterar denna tråd med hämtad fakta om ni önskar,

Jag tror på många saker som inte syns. Ha öppen sinne.

Vi tror, ser,hör och mm, men vi förstår ej i vilken värld vi lever.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.